woensdag 6 juni 2018

Activiteiten juni 2018

In juni heeft Fuchsia het volgende in petto:

Op woensdag 6 juni 2018 overleggen we in het Regenbooghuis van 20u tot 21u over toekomstige activiteiten van Fuchsia.
           *********
Op zondag 10 juni 2018 is er van 17u tot 19u in het Museum voor Natuurwetenschappen het optreden van Stemmer met het programma “ O, de dode dieren”.
Tickets: € 10. Te verkrijgen in De Markten of aan de ingang van het Museum voor Natuurwetenschappen. 
Gelukkig is er iemand die nog graaft. Diep onder de kasseien. Naar waar ooit de dieren waren, in Brussel, deze stad. Dit onwaarschijnlijk logboek laat zich éénmaal horen. De auteur zèlf vertelt. Meer dan 30 collega’s zingen meer dan luidkeels mee. (Greet is een van de stemmen). In vol ornaat. Ongehoord, ongehoorzaam, ongezien. 
Op 10 juni. Vlak voor sluitingtijd. Knal in het midden van - jawel - het natuurhistorisch museum. Want daar leven nog de zielen van “O, de dode dieren”. Met mogelijks een dierlijke receptie achteraf op daken en in tuinen waar u nooit nog eerder was. Daar heffen wij het glas op “O, de dode dieren”.
“O, de dode dieren” is een productie van Stemmer, het stiekem stadskoor van Brussel, verstopt in GC De Markten, steeds op zoek naar een unieke belevenis voor u, jaar na jaar… 
In de prijs van je concertticket zit een gratis bezoek aan het Museum voor Natuurwetenschappen op zondag 10 juni, toegang vanaf 16u.
          *********
Op woensdag 20 juni 2018 is er van 17u tot 22u Fuchsiacafé in het Regenbooghuis.

***********
           
Op woensdag 27 juni 2018 is er van 18u tot 22u de Lesbische bar
Mothers & Daughters op de Baksteenkaai 38 1000 Brussel.
          *********
Op vrijdag 29 juni 2018 is er om 20u in de Muntschouwburg op het 
Muntplein 1000 Brussel het Muziektheater “Orfeo & Majnun”.
Tickets vanaf € 8 tot € 38 te bestellen in de Munt.
Orfeo & Majnun is een muziektheaterstuk, gecomponeerd door Dick van der Harst, Moneim Adwan en Howard Moody, waarin de oosterse en westerse muziek elkaar ontmoeten. Het wordt gezongen in het Engels en het Arabisch en is boventiteld in het Nederlands en het Frans.
En ook hier zingt Greet mee !!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten